Πλοήγηση ανά Θέμα "ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗ"
Αποτελέσματα 1-20 από 21
-
Επίδραση φυτικών πολυφαινολών και εκχυλισμάτων της ελληνικής ποικιλίας αμπέλου Μανδηλαριά Σαντορίνης στην επαγόμενη από τη μιτομυκίνη C μεταλλαξιγένεση σε ανθρώπινα λεμφοκύτταρα
(2005)Οι πολυφαινόλες είναι συστατικά της ανθρώπινης δίαιτας, καθώς βρίσκονται σε αφθονία σε φρούτα και λαχανικά, αλλά και σε προϊόντα επεξεργασίας τους (π.χ. κρασί). Οι ευεργετικές δράσεις των πολυφαινολών στην ανθρώπινη υγεία ... -
Επίδραση φυτικών πολυφαινολών και εκχυλισμάτων των ελληνικών ποικιλιών αμπέλου Μανδηλαριά Σαντορίνης και Ασσύρτικο Σαντορίνης στην επαγόμενη από το υπεροξείδιο του υδρογόνου μεταλλαξιγένεση σε κύτταρα Salmonella typhimurium TA102
(2004)Τα σταφύλια περιέχουν ορισμένες πολυφαινόλες, οι οποίες πιστεύεται ότι δρουν χημειοπροστατευτικά έναντι της εκδήλωσης διαφόρων ασθενειών, όπως σε καρδιαγγειακές παθήσεις και σε διάφορες μορφές καρκίνου, λόγω των ανιμεταλλαξιγόνων, ...